Bestelformulier boekje 100e concert
3-04-2020

Wil je het fraaie boekje ter gelegenheid van het 100ste concert van Podium Klassiek Eindhoven ook op papier ontvangen? Vul dan je adres in op onderstaand formulier. Wij sturen je het boekje dan gratis toe. We gebruiken je gegevens enkel om je het boekje te kunnen sturen.

Naam*

Adres (incl. huisnummer)*

Postcode*

Woonplaats*

Je e-mailadres*

Opmerkingen

* Verplicht veld

Oktober 2016
2-08-2016

Februari 2017
2-08-2016

Januari 2017
2-08-2016

November 2016
2-08-2016

.

Arte Duo, zondag 10 januari 2016
22-01-2016

DSC_0436

Arte Duo

  • ‘Wat een mooi programma! Voor mij nieuw, deze muziek, en dat is juist het fascinerende aan Stratumseind Klassiek. Wisselende programma’s, je leer telkens opnieuw.’ – Anke Nollen
  • ‘Heel mooi programma. Omgeving is intiem.’ – Bert Egberts
  • ‘Bijzondere combinatie en virtuoos spel.’ – Familie Weller en familie Nieuwenhuizen
  • ‘Het was eer een verrassend programma: we hebben genoten van deze muziek die we niet zo vaak horen! Zoals elke keer twee fantastische muzikanten die een concert van Stratumseind Klassiek zo bijzonder maken.’ – Familie Dekkers en Meijers
  • ‘Heel veel dank dat wij, Arte Duo, mochten spelen in Stratumseind. Fijne sfeer en akoestiek! Goede verzorging en lekkere broodjes.’ – Arte Duo

Stratumseind opent nieuwe seizoen met ‘Eindje Klassiek’
29-08-2015

Op zaterdag 5 en zondag 6 september vindt in de Oude Rechtbank, thuishaven van Stratumseind Klassiek, het festival Eindje Cultuur plaats. Twee dagen lang muziek, theater, literatuur, exposities. films en workshops op een van de leukste plekken van onze stad. Stratumseind Klassiek draagt uiteraard bij aan het programma en presenteert tussen 14.00 en 15.00 uur percussionist Dominique Vleeshouwers.

 

tromp2014-dominique-vleeshouwers_c_claudia-hansen-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Claudia Hansen

Percussionist Dominique Vleeshouwers was de glorieuze winnaar van Tromp Percussion Eindhoven 2014. Hij won niet alleen de eerste prijs, maar ook de persprijs en de publieksprijs. “A truly versatile artist, incredible technique, and an unique performer”, aldus de jury.
Dominique speelt op zondag 6 september twee sets van ongeveer 25 minuten op de marimba. Tussen de sets door kan het publiek wisselen. Het programma ziet er zo uit:
  • Improvisatie op Daf
  • 1001 Nights: een virtuoos stuk, in 2014 speciaal voor Dominique geschreven door de Belgische componist Wim Henderickx. In deze compositie zijn invloeden uit Arabië en het Midden-Oosten hoorbaar.
  • Taksim, een compositie van Osnat Netzer
  • Suite Popular Brasileira deel 1 en 2 – Heitor Villa-Lobos

Het concert van Dominique vindt plaats in De Rechtszaal en begint om 14.00 uur. Toegang tot Eindje Cultuur is tot 16.00 uur gratis. U kunt dus gratis naar het concert van Dominique Vleeshouwers. Vanaf 16.00 uur betaalt u €7,50 voor de entree tot alle concerten en kunstmanifestaties in de Oude Rechtbank. Daar zijn twee drankjes bij inbegrepen.

Kijk hier voor meer informatie over Dominique Vleeshouwers.
Kijk hier voor het volledige programma van Eindje Cultuur.

 

April 2017
29-08-2015

Seizoen 2016-2017
29-08-2015

Vrijwilligersvacature: Medewerker Ticketverkoop
8-08-2015

 

Stratumseind Klassiek is het nieuwe podium voor klassieke kamermuziek in Eindhoven. Tweemaal per maand worden concerten georganiseerd in De Oude Rechtbank aan het Stratumseind. Na een geslaagd eerste seizoen, staat nu een nieuw seizoen voor de deur en met ingang van september zijn wij daarom op zoek naar versterking van ons vrijwilligersteam.

In het bijzonder zijn we momenteel op zoek naar een vrijwilliger voor de

TICKETVERKOOP

Functieomschrijving
Als medewerker ticketverkoop ben jij het eerste aanspreekpunt van onze bezoekers. Je bent dus het visitekaartje van de organisatie. Bezoekers komen naar jou om hun gereserveerde tickets af te halen en te betalen. Je administreert klantgegevens en houdt de verkoopstand bij.

Functie-eisen
– Je bent klantvriendelijk, representatief en nauwkeurig. Bovendien kun je goed overzicht houden en ben je stressbestendig.
– Je bent minimaal één zondagmiddag per maand beschikbaar om de ticketverkoop bij onze concerten te doen.
– Je hebt affiniteit met podiumkunsten en muziek in het bijzonder. Affiniteit met klassieke muziek is een pré.
– Je woont in (de omgeving van) Eindhoven.

Wij bieden
Een leuke functie in een klein team, waarbij je het gezicht van de organisatie zult zijn. Natuurlijk mag je alle concerten gratis bijwonen. Voor deze vrijwilligersfunctie is helaas geen financiële vergoeding mogelijk. Aan het eind van het seizoen organiseren we een leuke vrijwilligersactiviteit als bedankje voor je inzet.

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die wij zoeken? Mail dan een korte motivatie + je ervaring naar productie@stratumseindklassiek.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Ook dan kun je contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres.