Concertinformatie en kaarten Podium Klassiek Eindhoven

 

Podium Klassiek Eindhoven organiseert zo’n vijftien keer per seizoen kamermuziekconcerten. Dat doen we in de exporuimte van de Kazerne, Paradijslaan 8 in Eindhoven. Een zaal met een prettige sfeer en een prima akoestiek. Een fijne ambiance om van mooie muziek te genieten. Bijna al onze concerten vinden plaats op een zondag en beginnen om 14.00 uur.

 

Welke muziek hoor je bij Podium Klassiek Eindhoven?

Een pianorecital. Een strijkkwartet. Een liederenrecital. Een saxofoonkwartet. Kortom: klassieke muziek voor kleinere ensembles. Bach, Mozart en Beethoven, maar ook nog oudere of (veel) nieuwere muziek. En ook muziek die een brug slaat naar bijvoorbeeld jazzmuziek (crossover) en wereldmuziek.

Wat maakt Podium Klassiek Eindhoven bijzonder?

  • Je zit bij ons vlak bij de musici. Je kunt ze bijna aanraken en hoort ze ademhalen. Vaak maken ‘onze’ musici na afloop een praatje met het publiek en verkopen ze (gesigneerde) cd’s.
  • Onze concerten duren ongeveer een uur. Je houdt dus nog tijd over om iets leuks te gaan doen. Bijvoorbeeld: even napraten onder het genot van een hapje en een drankje.
  • Je luistert bij ons naar uitstekende, vaak wat jongere musici. Talent op weg naar de top, dat nu nog betaalbaar is.
  • Een kaartje kost € 15,00. En met een strippenkaart ben je nog wat goedkoper uit. Kom daar nog maar eens om! Wij noemen dat: prachtmuziek voor een prikkie.