Brunch- en dinerarrangement

 

Op je gemak opstaan.
Dan een heerlijke lunch of diner
Vervolgens een uur verrukkelijke muziek.

Is dat jouw beeld van een perfecte zondag?

Wij dragen graag ons steentje bij. Daarom biedt Podium Klassiek Eindhoven je een arrangement met een brunch of een diner in combinatie met een toegangskaart voor het concert.

Let op: de mogelijkheid om hier gebruik van te maken hangt af van de geldende maatregelen in verband met corona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Kazerne Klassiek brunch bestaat uit een kop vegetarische soep en een assortiment crostini (toast met vlees, vis, vega toppings) in schalen op tafel en een kop koffie of thee, of een bord pasta met een glas wijn. De brunch wordt vanaf 13.00 uur geserveerd in het restaurant van de Kazerne. Bij goed weer buiten, op de prachtige binnenplaats.

Voor deze brunch (waarde: € 17,50) en de toegangskaart (waarde € 15,00) betaal je geen € 32,50, maar slechts € 27,50 per persoon.

Je kunt vanaf 13.00 uur gaan brunchen. Zorg s.v.p. dat je op tijd bent, zodat je op je gemak kunt genieten van je brunch voordat het concert begint (14.00 uur).

Je kunt ook kiezen voor een diner-arrangement. Voor dit driegangenverrassingsmenu betaal je, inclusief een kaartje voor het concert, geen € 50,00 maar slechts € 42,50 p.p. Je kunt het diner gebruiken op het moment dat jij dat wilt: eventueel nog voor het concert, direct erna, wat later in de middag of in de avond. Drankjes of andere zaken die niet tot het arrangement horen reken je rechtstreeks met de Kazerne af.

Arrangementen zijn te bestellen tot de vrijdag voor het concert, 16:00 uur.