Bruncharrangement

 

Op je gemak opstaan.
Dan een heerlijke lunch.
Vervolgens een uur verrukkelijke muziek.

Is dat jouw beeld van een perfecte zondag?

Wij dragen graag ons steentje bij. Daarom biedt Podium Klassiek Eindhoven je een arrangement met een brunch en een toegangskaart voor het concert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Kazerne Klassiek brunch bestaat uit een kop vegetarische soep en een assortiment crostini (toast met vlees, vis, vega toppings) in schalen op tafel en een kop koffie of thee, of een bord pasta met een glas wijn. De brunch wordt vanaf 13.00 uur geserveerd in het restaurant van de Kazerne. Bij goed weer buiten, op de prachtige binnenplaats.

Voor deze brunch (waarde: € 17,50) en de toegangskaart (waarde € 12,50) betaal je geen € 30,00, maar slechts € 25,- per persoon.

Wij vragen je het arrangement bij binnenkomst te betalen bij de kaartverkoop van Podium Klassiek Eindhoven. Drankjes buiten het arrangement en andere zaken die niet bij de Kazerne Klassiek Brunch zijn inbegrepen, reken je rechtstreeks met de Kazerne af.

Je kunt vanaf 13.00 uur gaan brunchen. Zorg s.v.p. dat je op tijd bent, zodat je op je gemak kunt genieten van je brunch voordat het concert begint (14.00 uur).