Ga je vaker naar concerten van Podium Klassiek Eindhoven, in je eentje of met anderen? Dat waarderen we. En: dat belonen we!

Strippenkaart
Een strippenkaart geeft je een jaar lang toegang tot zes concerten naar eigen keuze. Hij is niet persoonlijk, dus je metgezel krijgt ook toegang op basis van jouw strippenkaart.

Met ingang van het seizoen 2019-2020 kost een kaartje € 15,-. De Podium-Klassiek-Eindhoven-strippenkaart kost € 75,-. Je bespaart dus € 15,-. Leuk, toch?

Nota bene: door de coronacrisis viel een aantal concerten uit. Dreigt de geldigheid van je strippenkaart te verlopen? Geen nood: alle strippenkaarten die in het seizoen 2019-2020 zijn aangeschaft zijn nog het hele seizoen 2020-2021 geldig.

Cadeaukaart
Vind je onze concerten zó leuk dat je anderen dezelfde beleving gunt? Dan kun je je familie, vrienden, kennissen of andere relaties trakteren op een concert naar keuze van Podium Klassiek Eindhoven, in de vorm van cadeaukaart. Hij kost €15,00 en geeft één persoon gratis toegang tot één van onze concerten naar eigen keuze. Meerdere kaarten kopen en geven mag natuurlijk ook! En uiteraard kun je anderen ook onze strippenkaart cadeau doen.

Let op: wie zeker wil zijn van een plaats, doet er verstandig aan die te reserveren via deze website. Wil je gebruikmaken van je strippenkaart? Kies dan de onderste optie: ‘Concert (ik heb een strippenkaart)‘. Bij het concert “betaal” je aan onze ticketdesk voor je plaatsen met de strippen van je strippenkaart of door je cadeaukaart in te leveren.

Houders van een strippenkaart of cadeaukaart hebben geen voorrang boven andere reserveringen.

Jeugdtarief
Voor jeugd van 12 tot 18 jaar hanteren we een gereduceerd tarief van €10,00. Als je een kaartje Concert (ik heb een strippenkaart)” bestelt, kan je aan de deur betalen. Onze concerten zijn gratis voor jeugd tot 12 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene.

 

Graag tot ziens bij Podium Klassiek Eindhoven!

Koop hier online uw strippenkaart