Anastasia Feruleva cello, Frank van de Laar piano

Datum/Tijd
zondag 05-12-2021
14:00 - 15:00

Locatie
Kazerne


Anastasia Feruleva cello, Frank van de Laar piano

 

L’Esprit du temps

 

Het programma van Podium Klassiek Eindhoven wordt samengesteld door Marjolijn Sengers. Waarom programmeerde ze dit concert?

De titel van dit concert verwijst naar de periode rond 1900 in Parijs. Franse cultuurliefhebbers hielden salons waar tegen de achtergrond van de naderende Eerste Wereldoorlog een nieuwe tijdgeest ontstond. Een van de salons was die van de familie Boulanger, met dochters Nadia en Lili als middelpunt. Celliste Anastasia Feruleva en pianist Frank van de Laar spelen de ‘soms heerlijk ruige aardse maar ook verstilde pastelkleurige muziek, waarvoor volksmuziek en barokmuziek een inspiratiebron waren’, aldus muziektijdschrift Luister 755. Een programma waarin licht- en luchtigheid en een peinzende zwaarmoedigheid elkaar afwisselen, of beter, elkaar in evenwicht houden.

Kaarten reserveren

Meer informatie over ons brunch- en dinerarrangement vind je alvast hier.

Hoe werkt het reserveren?
Vind je ons reserveringssysteem onduidelijk of lastig? Op onze pagina Hoe te reserveren leggen we je stap voor stap uit hoe het werkt. Kom je er toch niet uit of twijfel je of je het goed doet? Stuur naar een mailtje naar info@podiumklassiekeindhoven.nl.