André Heuvelman Trio & Friends

Datum/Tijd
zondag 20-09-2020
14:00 - 15:00

Locatie
Kazerne


André Heuvelman Trio & Friends

 

 

Een goed begin is het halve werk, dus daarom gaan we op 20 september los met de beste musici die Nederland rijk is. En in een bijzondere combinatie. Cinema Paradiso hadden we al eerder – u weet het vast nog wel, trompettist André Heuvelman, bassist Wilmar de Visser en pianist Henry kelder. Dit keer nemen ze zangeressen Karin Strobos en Lilian Farahani mee. Deze musici hebben één ding gemeen: ze zetten graag een stap buiten hun eigen specifieke vakgebied om samen met anderen tot een nieuw en prikkelend geluid te komen. Het thema van het concert is ‘Verleiding’. U hoor muziek van onder anderen Claudio Monteverdi, Kurt Weill en Ennio Morricone. ‘De inspiratie is er altijd, de magie ontstaat in het moment’, aldus André Heuvelman. 

 

 

 

Wat vindt Marjolijn?

 

Het programma van Podium Klassiek Eindhoven wordt samengesteld door Marjolijn Sengers. Waarom programmeerde ze dit concert?

‘Als ik iemand moet uitleggen waar muziek over gaat, dan laat ik iets horen van Cinema Paradiso. Dit trio, dat voorheen André Heuvelman Trio heette, raakt mij steeds diep in mijn hart, omdat er zoveel passie, zoveel liefde voor muziek en voor het leven in doorklinkt. Ik hoop dat je uit dit optreden, waaraan ook sopraan Karin Strobos en sopraan Lilian Farahani meedoen, net zoveel inspiratie haalt als ik.’

 

 

 

Meer informatie over ons brunch- en dinerarrangement vind je hier.

 

Hoe werkt het reserveren?

Vind je ons reserveringssysteem onduidelijk of lastig? Op onze pagina Hoe te reserveren leggen we je stap voor stap uit hoe het werkt. Kom je er toch niet uit of twijfel je of je het goed doet? Stuur naar een mailtje naar info@podiumklassiekeindhoven.nl.