Sponsoren en doneren

 

Vind je het belangrijk dat we in Eindhoven een plek hebben waar je kunt luisteren naar de mooiste kamermuziek, in een setting waarin die muziek het beste tot zijn recht komt? En vind je het spannend dat een klein zelfstandig podium daarin het voortouw neemt, zonder gebruik te maken van structurele subsidie? Steun ons dan. Als sponsor of als donateur.

Sponsor

We bieden bedrijven en particulieren de mogelijkheid om ons podium voor drie achtereenvolgende seizoenen te sponsoren, met een bijdrage van € 1.250 per seizoen.

Je sponsort Podium Klassiek Eindhoven niet vanwege de enorme exposure. Waarom dan wel? Omdat je:

  • een liefhebber bent van cultuur in het algemeen en muziek in het bijzonder;
  • hart hebt voor de stad Eindhoven;
  • ons graag helpt onze concerten betaalbaar te houden.

Sommige van onze sponsors houden zelfs niet van publiciteit en steunen ons in stilte.

Bijdragen aan de leefbaarheid en het cultureel klimaat in de stad. Gelijkgestemden ontmoeten in een mooie ambiance. Is dat iets voor jou? Onze secretaris geeft je graag meer informatie. Stuur een e-mail naar secretaris@podiumklassiekeindhoven.nl.

 

Vriend

Valt onze programmering bij jou in de smaak? Of waardeer je het intieme en persoonlijke karakter van onze concerten en de ambiance van onze concertlocatie De Kazerne? Vind je dat zo’n concertserie niet alleen morele, maar ook financiële steun verdient?

Word dan Vriend van Podium Klassiek Eindhoven.

Vriend worden kan al vanaf € 100 voor een seizoen. Aan het einde van dat seizoen beslis je of je ons blijft steunen. Geen langlopende verplichtingen dus. Wil je van extra fiscale voordelen profiteren? Dan kun bij ons een schenkingsovereenkomst voor vijf jaar afsluiten.

Meer weten? Stuur een mailtje naar onze secretaris via penningmeester@podiumklassiekeindhoven.nl.

 

Culturele ANBI

Stichting Podium Klassiek Eindhoven heeft de Culturele ANBI-status. Sponsoren of doneren geeft je daarom extra fiscale voordelen. Kijk voor meer informatie op deze pagina van de website van de Belastingdienst.