Vrijwilligersvacature: Productieassistent

 

Vrijwilligersvacature: Productieassistent

 

Podium Klassiek Eindhoven is een podium voor klassieke kamermuziek in Eindhoven. Tweemaal per maand organiseren we concerten in Kazerne, Paradijslaan 2-8 in Eindhoven. We zijn op zoek naar versterking van ons vrijwilligersteam en zoeken een vrijwilliger voor de functie van

PRODUCTIEASSISTENT

Functieomschrijving
Als productieassistent ben je verantwoordelijk voor de productie van de concerten. Je voert het draaiboek uit dat de productiecoördinator heeft opgesteld en bent daarbij het aanspreekpunt voor onze concertlocatie, musici en andere externe partijen. Je ontvangt en begeleidt de musici en je zorgt dat de zaal ‘klaar’ is voor het concert. Denk hierbij aan het plaatsen van stoelen, het afstellen van de lichten en het inrichten van het podium. Kortom: jij zorgt er (samen met de coördinator) voor dat alle praktische zaken rondom de concerten geregeld zijn, zodat onze bezoekers optimaal kunnen genieten van klassieke muziek.

Functie-eisen
– Je bent stressbestendig, flexibel, praktisch ingesteld, hebt goede communicatieve vaardigheden en behoudt het overzicht.
– Je bent minimaal één zondagmiddag per maand beschikbaar om productie te draaien.
– Je bent bereid om (in overleg) ook de wat meer coördinerende taken op je te nemen, of om taken van de productiecoördinator op te vangen indien nodig.
– Je hebt affiniteit met podiumkunsten en muziek in het bijzonder. Affiniteit met en kennis van klassieke muziek is een pré.
– Je woont in (de omgeving van) Eindhoven.
– Ervaring met productie/het organiseren van (klassieke) concerten is een pré

Wij bieden
Een boeiende functie in een klein team, waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Je doet ervaring op in het organiseren en natuurlijk mag je alle concerten gratis bijwonen. Let op: het gaat om vrijwilligerswerk, waar geen financiële vergoeding tegenover staat. Aan het eind van het seizoen organiseren we een leuke vrijwilligersactiviteit als dank voor je inzet.

Ben jij de enthousiaste productieassistent die wij zoeken? Mail dan een korte motivatie en je ervaring naar productie@podiumklassiekeindhoven.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Ook dan kun je contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres.