Vrijwilligersvacature: Medewerker Ticketverkoop

 

Stratumseind Klassiek is het nieuwe podium voor klassieke kamermuziek in Eindhoven. Tweemaal per maand worden concerten georganiseerd in De Oude Rechtbank aan het Stratumseind. Na een geslaagd eerste seizoen, staat nu een nieuw seizoen voor de deur en met ingang van september zijn wij daarom op zoek naar versterking van ons vrijwilligersteam.

In het bijzonder zijn we momenteel op zoek naar een vrijwilliger voor de

TICKETVERKOOP

Functieomschrijving
Als medewerker ticketverkoop ben jij het eerste aanspreekpunt van onze bezoekers. Je bent dus het visitekaartje van de organisatie. Bezoekers komen naar jou om hun gereserveerde tickets af te halen en te betalen. Je administreert klantgegevens en houdt de verkoopstand bij.

Functie-eisen
– Je bent klantvriendelijk, representatief en nauwkeurig. Bovendien kun je goed overzicht houden en ben je stressbestendig.
– Je bent minimaal één zondagmiddag per maand beschikbaar om de ticketverkoop bij onze concerten te doen.
– Je hebt affiniteit met podiumkunsten en muziek in het bijzonder. Affiniteit met klassieke muziek is een pré.
– Je woont in (de omgeving van) Eindhoven.

Wij bieden
Een leuke functie in een klein team, waarbij je het gezicht van de organisatie zult zijn. Natuurlijk mag je alle concerten gratis bijwonen. Voor deze vrijwilligersfunctie is helaas geen financiële vergoeding mogelijk. Aan het eind van het seizoen organiseren we een leuke vrijwilligersactiviteit als bedankje voor je inzet.

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die wij zoeken? Mail dan een korte motivatie + je ervaring naar productie@stratumseindklassiek.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Ook dan kun je contact met ons opnemen via bovenstaand e-mailadres.