KAZERNE DESIGN EXPO RESTAURANT   

meet eat drink art design music lab

 

Tijd om een inspirerende locatie te ontdekken? Kom naar design expositie restaurant Kazerne in Eindhoven! Kom langs om heerlijk te eten, te drinken en muziek te luisteren, midden tussen het werk van wereldklasse designtalent. Ontdek de betekenis van design voor de wereld van morgen, gezien door de ogen van toonaangevende designers.

 


 

Expositie restaurant Kazerne is een podium voor design in het hart van design- en technologiestad Eindhoven. In een voormalige marechausseekazerne en naastgelegen loods gemeentereiniging komen de werelden van kunst, design, techniek en muziek letterlijk samen met goed eten en drinken. Hier, in deze levendige omgeving word je geïnspireerd door state of the art exposities. Hier word je geprikkeld door grensverleggende concepten. Hier worden naast je smaakpapillen ook je andere zintuigen geprikkeld.


In 2015 won Kazerne de Entree Hospitality Awards in de categorie meest trendbepalend concept: “In dit hoogwaardige hospitalityconcept is de ondernemerspassie voor kunst, design en horeca buitengewoon goed en stijlvol vertaald. Het is een dynamisch project dat zich ontwikkelt en uitbreidt tot een creatieve hub, waarbij het restaurant de verschillende ruimtes met elkaar verbindt. De Kazerne is een esthetische inspiratiebron waarin de horeca het aanbod van kunst en cultuur versterkt en andersom. Een platform voor Nederlands talent met een internationaal bereik en dito allure.” “With such emphasis on design, I feared that the food would be an afterthought. Not so.”, schreef de New York Times.

 

Er wordt vers en groente georiënteerd gekookt, met een Italiaanse twist. De kaart wisselt regelmatig, om optimaal gebruik te kunnen maken van de seizoenen. De wijnen zijn Europees. Expositie restaurant Kazerne is dagelijks open voor koffie, lunch, borrel en diner. De meeting rooms zijn beschikbaar voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten – van fine wining and dining en private dinners tot miniconferenties. Binnenkort, als de totale 2.500 vierkante meter erfgoed zijn gerenoveerd, opent ook een boutique hotel, waar je slaapt midden tussen actueel design.

www.kazerne.com